Pentru a ne putea contacta via email aveti nevoie de un navigator care sa suporte JavaScript!

SCOALA DE FORMARE INITIALA SI CONTINUA A PERSONALULUI POLITITIEI DE FRONTIERA IASI
Meniu
  Informatii generale
  Echipa manageriala
  Structura organizatorica
  Securizarea frontierei
  Colaborare institutionala
  Oferte educationale
  Informatii publice
  Purtatorul de cuvant
  Informatii utile
  Conditii calatorie
  Campanii de informare
  Petitii, sesizari, reclamatii
  Link-uri utile
Informații utile
          
    Poliția de Frontieră Română, în conformitate cu Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 105 din 27 iunie 2001 privind frontiera de stat a României, prin intermediul structurilor subordonate, avizează desfășurarea în zona de frontieră (teritoriul aflat pe o adâncime de 30 kilometri față de frontiera de stat și țărmul Mării Negre, către interior (art. 4, alin. 2), suprafața aeroportului sau a portului deschis traficului internațional cu platformele, imobilele și instalațiile aferente (art. 4, alin. 3), fâșiile de teren, situate pe o adâncime de 10 kilometri de o parte și de cealaltă a malurilor Dunării interioare, deschisă navigației internaționale (art. 4, alin. 4).
          
    Poliția de Frontieră Română percepe diferite taxe pentru serviciile prestate, respectiv eliberarea avizelor, în conformitate cu Ordonanța Guvernului nr. 128 din 31 august 2000, pentru stabilirea unor tarife pentru serviciile prestate în regim de urgență către populație de Ministerul Afacerilor Interne, aprobată prin Legea nr. 570 din 23 octombrie 2002.
          
    În vederea fluidizării traficului, Poliția de Frontieră Română întreprinde toate măsurile necesare pentru derularea unui control operativ și civilizat, sens în care, dacă situația impune, va dispune măsuri de suplimentare a personalului care-și desfășoară activitatea la controlul documentelor și de crestere a numarului arterelor de control de pe sensurile de intrare și de iesire în / din țară, creând, totodată, filtre de control speciale pentru cetățenii Uniunii Europene. Inspectoratul General al Poliției de Frontieră recomandă tuturor participanților la trafic, în vederea evitării aglomerărilor (ce pot apărea ca urmare a configurației punctelor de trecere și a suprasolicitării din punct de vedere al tranzitului numai a unora dintre acestea), tranzitarea tuturor punctelor de frontieră existente la graniță.
Despre noi
  Prezentare generala
  Istoricul scolii
  Evenimente
English (soon)
Cautare

Numar de urgenta
Noutati

_S.F.I.C.P.P.F. IASI © 2013
Acasa Harta site Forum Chat Contact
Internet Explorer Opera Mozilla Firefox Safari